Over Outside-In

Sofie ReekmansKleding, uitstraling en voorkomen. Het zijn allemaal dingen die Sofie Reekmans enorm weten te boeien. Eind 2011 besloot ze om haar droom te verwezenlijken en ging ze van start met Outside-In.

Na 7 jaar als Logistiek Manager gewerkt te hebben, besefte ze meer dan ooit, het belang van kleding op enerzijds je zelfvertrouwen en anderzijds je 1ste indruk.  Als jongedame in een mannenwereld terecht komen, is niet altijd zo evident.  "Met de juiste kleding ga je jezelf meer kracht kunnen bijzetten wat positief is voor je zelfvertrouwen en je eerste indruk."  Hiervan maakte Sofie zelf vaak gebruik van, om een betrouwbare, professionele en krachtige indruk te geven, met de juiste zakelijke look.  

Dankzij haar passie voor mode, kleding en uistraling, was de stap naar Styling en Kledingadvies een logisch vervolg. 

Kleding is immers het ideale middel om je uitstraling en imago te versterken. "Kleding die bij je lichaam en bij jouw persoonlijkheid past, voelt comfortabel en vertrouwd aan. Je voelt je meteen goed in je vel." En dat weten we bij Outside-In maar al te goed! 

Styliste Sofie geeft niet alleen kleur-, stijl- en kledingadvies maar gaat ook met je shoppen. Een garderobe-check zorgt ervoor dat je kleerkast de juiste items bevat om voor elke gelegenheid de gepaste combinatie samen te stellen.  Of droom je van een complete Make-over of restyling?

 

Kledingadvies van Sofie: nét even anders

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Hoe vul je je werk- en vrije tijd in? Welke kleine imperfecties wil je graag verdoezelen en welke sterktes wil je extra in de verf zetten? Sofie gaat eerst op zoek naar de persoon die achter het uiterlijk schuilgaat. Dan pas geeft ze advies en toont ze je de weg naar de ideale outfit.

Sofie werkt met een persoonlijke en bijgevolg heel andere aanpak. Ze vertrekt vanuit de persoon die je bent en laat die tot uiting komen in de kleding die je draagt. Geheel gestyled volgens je persoonlijkheid, stap je bij haar de deur uit!  "Als het totaalpakketje klopt, krijg je het mooiste en krachtigste resultaat!"

 

Gerelateerde artikelen