styling voor professionals

Styling voor Professionals

Als ondernemer, verkoper of manager bepaal je mee het beeld van je zaak. Je bent soms het eerste maar altijd het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant. Kortom, je bent als het ware een uithangbord. 

10 seconden. Meer is er niet nodig om die eerste allesbepalende indruk van iemand te vormen. Je voorkomen, kleding en lichaamstaal spelen hierbij een cruciale rol.

Een groot deel van onze communicatie verloopt zonder woorden. Kledingstijl en imago vertellen een eigen verhaal en bepalen vaak of de klant naar jouw verbale boodschap luistert of zijn gedachten stiekem laat afdwalen. Kleding en voorkomen zijn voor een professional even belangrijk als zijn vakkennis of de kwaliteit van zijn product of dienst. 

Clothes speak louder than words!  Dit is zeker een motivatie om er extra aandacht aan te besteden. Weet je te onderscheiden van anderen; laat je kleding voor je werken. Ze bezorgt je het gewenste imago en een betrouwbare, geloofwaardige uitstraling. Je zal minder overtuigingskracht nodig hebben om hetzelfde resultaat te boeken!

Ontdek hoe je kleding ten volle kan benutten om anderen te tonen waar je voor staat

Ontdek hoe je kleding ten volle kan benutten om anderen te tonen waar je voor staat. Optimaliseer wie je bent en wat je wil bereiken. Een professionele look doet anderen in jou geloven en helpt je om je kennis en vaardigheden maximaal tot hun recht te laten komen.

Een kwaliteitsproduct of dienst aan de man brengen heeft enkel kans op slagen als dit gebeurt in een ontspannen sfeer waarbij de klant zich goed voelt. Investeer daarom in jezelf en je imago. Het stelt de klant op zijn gemak en schept vertrouwen.

Je professionele leven zal er wel bij varen. 

Een professionele look biedt je ook dat ietsje meer zelfvertrouwen. Met de juiste kleding scoor je op twee vlakken. Je bepaalt niet alleen hoe de klant je ziet maar ook hoe je je voelt. Gestyled maak je enerzijds een geloofwaardige indruk op de klant. Anderzijds ben je ook een stuk zekerder van jezelf en dat straal je ook automatisch uit. Een reden te meer om te opteren voor onze styling voor professionals en de eerste doelgerichte stap te zetten op weg naar je eindbestemming.

Een werfleider op de wekelijkse vergadering of een CEO op de maandelijkse bijeenkomst met de raad van bestuur. Je verwacht van hen een andere kledingstijl. Bij Outside-In houden we daar rekening mee en stemmen we je kleding af op je persoonlijkheid en je job. Zo komen we tot de beste resultaten en kom je ook geloofwaardig over. Wij mikken op de juiste combinatie, aangepast aan de gelegenheid maar altijd even stijlvol.

Haal zoveel mogelijk uit die eerste 10 doorslaggevende seconden en geef je klanten en zakenpartners die positieve indruk die ervoor zorgt dat ze met jou verder willen. Je vergroot je slaagkansen en kunt je carrière moeiteloos verder uitbouwen.

Outside-In loodst je langs de weg van succesvol ondernemen en toont je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.