Het meest complete pakket, de combinatie van theorie en praktijk

We starten met theorie, zodat je ontdekt welke kleuren jou het mooiste staan, hoe je best kan combineren en welke kleding jouw figuur het mooiste tot uiting brengt.

Na je Kleur & Stijlanalyse, gaan we samen op pad tijdens je Personal shopping. Zo ga je meteen de theorie in de praktijk kunnen omzetten en het verschil ervaren.

Dit is een heel krachtige combinatie.  We merken dat het vaak niet zo evident is om de tips zelf meteen in de praktijk toe te passen, want we zijn tenslotte gewoontedieren.  Hierdoor blijven we vaak iets langer vasthangen aan onze vertrouwde, veilige stijl.  Nu zetten we samen deze stap, waardoor ik er ook zeker van ben dat je de tips verder gaat blijven toepassen. 

Tijdens het passen, krijg je ook een heleboel tips, zodat je in de toekomst ook bewuster gaat shoppen en niet meer laat misleiden tot miskopen.   Ook ontdek je hoe je een krachtige, zelfzekere look kan creëren, of net een vrouwelijke, stijlvolle en elegante look!  Datgene wat je graag uitstraalt en bij jouw persoonlijkheid past! 

Een heel uitgebreide stylingdag waar je in de toekomst blijvend plezier van gaat hebben! 

Prijs

EUR 295.00

Alle arrangementen kunnen aangepast of uitgebreid worden volgens jullie voorkeur.
Contacteer ons vrijblijvend voor extra info.