Verkopers, managers en werknemers bepalen mee het beeld van je zaak. Ze zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant.  Wil je graag een betrouwbare en professionele indruk achterlaten bij potentiele klanten?  Dan ben je bij Outside-in aan het juiste adres!

We ondersteunen je, bij de gewenste uitstraling, imago en dresscode.  Outside-in bezorgt jullie de professionele look, die jullie betrouwbaarheid doet vergroten zodat jullie kennis en vaardigheden maximaal tot hun recht laat komen. 

Het juiste imago en uitstraling zorgt ervoor dat je minder overtuigingskracht nodig hebt, om hetzelfde resultaat te boeken!

Daarnaast gaat een professionele look ook het zelfvertrouwen van je team vergroten, wat ze automatisch ook gaan uitstralen.  Een reden te meer om te opteren voor onze styling en een doelgerichte stap te zetten, naar succesvol ondernemen

Kleding en voorkomen zijn voor professional even belangrijk als zijn vakkennis of de kwaliteit van zijn product of dienst. 

Bij Outside-in kan je terecht voor interactieve infosessies, boordevol handige stylingtips.  Daarnaast gaan we ook voor jullie op zoek naar de geschikte outfit voor je personeel.

Laat je adviseren door een specialist op het vlak van imago, dresscode en uitstraling en ontdek hoe je het beste uit je team en onderneming kan halen.

 

Outside-In, omdat …

  • je er geniet van professionele begeleiding en persoonlijk advies;
  • je er praktische tips meekrijgt, die je meteen kan toepassen;
  • je betrouwbaarheid en professionalisme een stevige boost kent, wat een positief effect heeft op je business.

 

 

 

Alle arrangementen kunnen aangepast of uitgebreid worden volgens jullie voorkeur.
Contacteer ons vrijblijvend voor extra info.